Občina KamnikObčina DomžaleObčina KomendaObčina MengešObčina TrzinObčina Cerklje na Gorenjskem
Aktualno
Arhiv
2017
2016
01. 03. 2016

V Občini Komenda se dela na projektu izgradnje kanalizacijskega omrežja v prvi polovici meseca oktobra izvajajo skladno s terminskim planom

21. 10. 2016
V Občini Komenda se dela na projektu izgradnje kanalizacijskega omrežja v prvi polovici meseca oktobra izvajajo skladno s terminskim planom
MO4, 4.10.2016

Dela trenutno potekajo na štirih odsekih, Moste, Suhadole, Gora (pri hipodromu) in Žeje.

V Mostah so se dela v oktobru nadaljevala med stanovanjskimi hišami na kanalu MO4. 18. 10. 2016 so z izgradnjo kanala MO4 zaključili in pričeli s pripravami za asfaltiranje ceste. Na tem delu je Občina Komenda predhodno pridobila projekt odvodnjavanja, da v času obilnejših padavin ne bi prihajalo do poplavljanja raven ležečih dvorišč in stanovanjskih hiš.

V naselju Suhadole so se v začetku meseca oktobra izvajala zaključna dela pred asfaltiranjem. Urediti je bilo potrebno ustrezno odvodnjavanje tudi na mestih, kjer lastniki parcel niso dovolili narediti ponikovalnic. Izvajale so se bankine in uvozi na cesto na kanalu Su 5-1. Na kanalu Su 5-11 se je začelo s pripravami cestišča za asfaltiranje. Asfalterska dela so bila na tem delu zaključena 18. 10. 2016.

Dela pri Hipodromu  na kanalu Gora Ml-1 so se pospešeno nadaljevala, saj je bilo potrebno zagotoviti urejenost okolice do jesenskega Kmetijsko – obrtnega sejma Komenda. Pred sejmom so se morala dela ob Knežjem potoku zaključiti. Nadaljevanje po sejmu je sledilo s prečkanjem Knežjega potoka ter prekopavanjem cestišča in polaganjem kanalizacijske cevi v smeri Križa.

Pri Kmetijskem inštitutu v naselju Moste, se je v začetku oktobra pričela izgradnja kanala Ž1, v sredini oktobra pa še tlačnega voda Ž3 v naselju Žeje.

Arhiv
2017
2016
01. 03. 2016